Om Din & Min Bager

Genopdag den gamle hyggelige handelsoplevelse med en morgentur til Din & Min Bager, hvor den gode stemning smitter af på resten af dagen. Her kan De få brød af høj kvalitet efter gammeldags traditioner og hjemmelavede opskrifter. Bageren tilbyder både de traditionelle, langtidshævede og stenovnsbagte brød. Til eftermiddagskaffen frister bageren med et stort udvalg af kager, tærter & varme drikke.

Din & Min Bager i dag
Virksomheden ejes og drives af Lasse Reinholdt Hansen

Der er i dag 30 ansatte fordelt på 2 butikker. Alle ansatte er unikke for os, og en af de højeste prioriteter for virksomheden er, at de hver især er glade for deres arbejde.

Historien kort fortalt

I vinteren 2009 møder Rikke & Lasse hinanden på skiferie i Ischgl. Et halvt år senere, på vej til Jylland, går snakken ind på fremtidsplaner, hvor Rikke spørger Lasse, om de i fællesskab skal købe daværende Lisestuens Modebager. Efter et par dage i tænkeboks, bliver beslutningen taget og så kører hjulene:

  • LiselejeBageren åbner i september 2009
  • Din & Min Bager Hundested åbner i marts 2015
  • TisvildelejeBageren åbner juni 2011. Solgt februar 2017
  • Rikke sælger sin del af virksomheden til Lasse i 2019

I samme moment skifter butikkerne navn til Din & min Bager, så alle butikker går under et navn. Virksomheden er i perioden kåret som gazelle-virksomhed 2 gange af Børsen samt fået en AAA-rating.

Lidt om ejeren

Lasse Reinholdt Hansen er opvokset i Liseleje. Som barn snakkede han altid om at blive bager. I en alder af 15 år startede Lasse i lærer som bager, under sin Far i Lisestuens Modebager. Lasse fortsatte i faget frem til 2006, hvorefter han i 4 år bestyrede Café Lisestuen.