Om Din & Min Bager

Genopdag den gamle hyggelige handelsoplevelse med en morgentur til Din & Min Bager, hvor den gode stemning smitter af på resten af dagen. Her kan De få brød af høj kvalitet efter gammeldags traditioner og hjemmelavede opskrifter. Bageren tilbyder både de traditionelle, langtidshævede og stenovnsbagte brød. Til eftermiddagskaffen frister bageren med et stort udvalg af kager, tærter & varme drikke.

Din & Min Bager i dag
Virksomheden ejes og drives af Rikke Cordes & Lasse Reinholdt Hansen.

Vi har i dag 45 ansatte fordelt på vores 3 butikker. Alle ansatte er unikke for os, og en af vores højeste prioriteter er, at de hver især er glade for deres arbejde.

Historien kort fortalt

I vinteren 2009 møder Rikke & Lasse hinanden på skiferie i Ischgl. Et halvt år senere, på vej til Jylland, går snakken ind på fremtidsplaner, hvor Rikke spørger Lasse, om de i fællesskab skal købe daværende Lisestuens Modebager. Efter et par dage i tænkeboks, bliver beslutningen taget og så kører hjulene:

  • LiselejeBageren åbner i september 2009
  • TisvildelejeBageren åbner juni 2011. Solgt februar 2017
  • Din & Min Bager Hundested åbner i marts 2015

I samme moment skifter butikkerne navn til Din & min Bager, så alle butikker går under et navn. Virksomheden er i perioden kåret som gazelle-virksomhed 2 gange af Børsen samt fået en AAA-rating.

Lidt om ejerne

Rikke Cordes er født og opvokset i Nordjylland. I 2002 flyttede hun til København for at studerer markedsføringsøkonomi. Efter en årrække startede Rikke sin første blomsterbutik på Frederiksberg og kort efter fulgte butik nr.2 på Husum torv.

Lasse Reinholdt Hansen er opvokset i Liseleje. Som barn snakkede han altid om at blive bager. I en alder af 15 år startede Lasse i lærer som bager, under sin Far i Lisestuens Modebager. Lasse fortsatte i faget frem til 2006, hvorefter han i 4 år bestyrede Café Lisestuen.